Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Tarjouspyynnöt

  • Kerro lomakkeella lyhyesti kohteesta: Koko, sijainti ja minkälaiseen haasteeseen toivotte ratkaisua.
  • Vastaamme teille puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian.

Yhteydenotto on sitoumukseton, yhteystietoja ei kerätä eikä luovuteta.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Koronavirus - desinfiointi: Toimitilat, taksit, linja-autot, junat, julkisen- ja terveydenhuollon tilat, yritykset, hotellit

 

Koronavirus aiheuttaa maailmanlaajuisesti haasteita, eikä pelkästään ihmisille vaan myös tuotannollisessa käytössä oleville tiloille sekä ajoneuvoille.

Koronaviruksen elinkaari pinnoilla on tutkimusten mukaan muutamasta tunnista muutamaan päivään, olosuhteista ja pintamateriaaleista riippuen.

Virus kuuluu vaipallisiin viruksiin, joten se on helposti desinfioitavissa. Alkoholipitoiset desinfiointiaineet sekä vetyperoksidi tepsivät hyvin.

Toimitilojen desinfioinnit

Desinfiointi ja puhtauden ylläpito on helpompaa tiloissa joissa on pääsääntöisesti kovia pintoja, kovia kalusteita ja helposti pyyhittäviä tasoja.

Epidemioiden aikana on hyvä huolehtia tilojen siisteydestä useammin kuin normaalitilanteessa. Työskentelypinnat, näppäimistöt, ovien kahvat ja muut tartuntapinnat sekä saniteettitilat on hyvä puhdistaa päivittäin.

Miten toimia kun tapahtuu altistuminen?

Mikäli toimitilatilat halutaan desinfioida ns. lattiasta ja kattoon, on vetyperoksidiin pohjautuva kuivasavukäsittely tehokas ja nopea menetelmä. Desinfiointi voidaan tehdä irtaimineen, eli toimistotarvikkeet ja työvälineet mukaan lukien tietokoneet ja näytöt. Oli altistuminen sitten epäily tai vahvistettu, vetyperoksidipohjaisella kuivasavukäsittelyllä saadaan tilat nopeasti desinfioitua ja tuotantokäyttöön.

Korona-desinfioinnissa käytämme tilojen ja irtaimen desinfiointiaineina Alron Chemichals Ab tuotteita sekä pintojen erillispuhdistukseen alkoholipohjaisia desinfiointiaineita.

Alronin desinfektiotuotteet SARS-Covid-2:n torjuntaan

Alronin kaikki peroksidituotteet on testattu ja hyväksytty COVID-19-pandemian torjuntaan!

Testit tehtiin standardin SS-EN14476:2013+A2:2019:n mukaisesti. Kyseessä on kvantitatiivinen suspensiotesti viruksille, tappavan vaikutuksen arvioimiseksi (kemialliset desinfiointiaineet ja antiseptiset aineet). Siinä tutkitaan, pystyvätkö tuotteen aktiiviset aineet tappamaan useita ennalta valittuja virusluokkia, joita edustavat tietyt patogeeniset virukset. Tämän standardin mukaan hyväksytty tulos tarkoittaa, että tuotteen aktiiviset komponentit pystyvät tappamaan viruspopulaation 99,99%:sesti.

Akkreditoidun laboratorion antama testitulos tarkoittaa, että Alronin peroksidipohjaisilla tuotteilla Maxox®DF, Penetrox®, Odox®DF, Odox® ja Alron Citrox® on todistettu virusidinen vaikutus esim. kaikki tunnetut vaipalliset virukset, mukaan lukien SARS-Covid-2.

Kuivasavukäsittelyssä tilat käsitellään vetyperoksidilla lattiasta kattoon, desinfiointiaine tunkeutuu kaikkialle, myös verhoilujen huokoiseen materiaaliin. Menetelmä on nopea ja tehokas ja soveltuu siksi hyvin tilanteisiin joissa tila / ajoneuvo halutaan saada nopeasti tuotantokäyttöön. Käsittelyn lisäksi näkyvät eritteet siivotaan ja desinfioidaan manuaalisesti.