Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Tarjouspyynnöt

  • Kerro lomakkeella lyhyesti kohteesta: Koko, sijainti ja minkälaiseen haasteeseen toivotte ratkaisua.
  • Vastaamme teille puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian.

Yhteydenotto on sitoumukseton, yhteystietoja ei kerätä eikä luovuteta.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Erikoissiivous

Vaativammat hajunpoistot. Puhdistamme mm. tupakoidut asunnot, kalmasta aiheutuneet vahingot ja eläintalouksien allergeenit.

Tupakkapesu

Tupakkapesut Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.Tupakkapesut Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.Säännöllinen tupakointi jättää pinnoille aina jäämää, mitä pidempi tupakointihistoria sikä vahvempi jäämä. Ajan myötä tupakoidun asunnon tunnistaa hajun lisäksi myös kellastuneesta värisävystään.

Pinttynyt tupakan aiheuttama jäämä vaatii erikoispesun oikeilla pesuaineilla. Pintoja pestään lattiasta kattoon niin kauan kun pinnasta irtoaa jäämää. Pesun jälkeen tehdään hapettavat hajunpoisto toimenpiteet.

Tupakkapesussa käytetään vahinkosaneerauksessa käytettäviä pesuaineita (SOT1 Nokipesu / Nautilus / Klorin) ja vaativimmilta osin vetyperoksidipohjaista ODOX tehoainetta.

 

 

Tupakkapesu  alk. 48€ /tunti. Kemikaalityönä 58€ /tunti (suojautumista vaativa työ)


Erikoissiivous - kun kotikonstit eivät riitä

Erikoissiivoukset, hajunpoistot ja desinfioinnit.Erikoissiivoukset, hajunpoistot ja desinfioinnit.Erikoissiivous tarkoittaa vaativaa ongelmatilannetta, jonka ratkaisemiseksi tarvitaan erikoisammattitaitoa ja välineistöä. Tällaisia ovat mm. allergiasaneeraukset, homepölysiivous, eritesiivoukset sekä kalmasiivous.

Vaativimmissa haasteissa on huomattava, että pelkkä pintojen puhdistus ei riitä, mikäli hajuhaitan aiheuttanut vaurio on päässyt rakenteisiin asti. Näissä tilanteissa tarvitaan puhdistusten lisäksi myös vaurioituneen kohdan korjausta.


Siivouspalvelut hinnasto

  • Perussiivous 38€ / tunti
  • Tupakkapesu 48€ / tunti (alk.)
  • Suojautumista vaativa erikoissiivous 58€ / tunti
  • Mikrobisaneeraus 89€ / tunti
  • Kalmasaneeraus 119€ / tunti

Muut veloitukset

  • Matkakulut   0,55-0,95€ /km
  • Pesuaineet ja tarpeisto menekin mukaan

Erikoissiivouksien yhteydessä käytämme tarvittessa myös erilaisia hajunpoistomenetelmiä tai rakenteiden, pintojen ja irtaimen desinfiointia. Käytämme tilanteista riippuen otsonointia tai vetyperoksidipohjaisia menetelmiä kuten kuivasavukäsittelyä tai ULV-sumutusta.

Lue lisää linkeistä:    Hajunpoisto   |   Desinfiointi