Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuivasavukäsittely kesämökille.Kuivasavukäsittely kesämökille.

Hajunpoistot ja desinfioinnit turvallisesti palveluna

Erikoissiivous

Vaativammat puhdistustyöt, hajunpoistot ja desinfioinnit.

Kontaminoituneen irtaimen puhdistukset.

Erikoissiivous tarkoittaa kaikkea sitä mitä tavanomainen koti- tai toimistosiivous ei sisällä. Kyse on yleensä suojautumista ja erikoisvälineistöä vaativasta työstä. Erikoissiivous voi myös olla työtä, joka tehdään poikkeavissa olosuhteissa tai puhdistettavan alueen / artikkelin puhdistaminen vaatii suunnittelua. Puhdistamme siis mitä vain!

Kysy myös normaalit koti- ja toimistosiivoukset. Palvelut saatavissa: Tampere, Nokia, Pirkkala, Kangasala, ylöjärvi, Orivesi

ERIKOISSIIVOUS - kun kotikonstit eivät riitä

Erikoissiivoukset, hajunpoistot ja desinfioinnit.Erikoissiivous tarkoittaa vaativaa ongelmatilannetta, jonka ratkaisemiseksi tarvitaan erikoisammattitaitoa ja välineistöä. Tällaisia ovat mm. pitkään tupakoidut asunnot, allergiasaneeraukset, homepölysiivous, eritesiivoukset, kalmasiivous sekä rikospaikkasiivous.

Vaativimmissa haasteissa on huomattava, että pelkkä pintojen puhdistus ei riitä, mikäli hajuhaitan aiheuttanut vaurio on päässyt rakenteisiin asti. Näissä tilanteissa tarvitaan puhdistusten lisäksi myös vaurioituneen kohdan korjausta.

Kyse voi olla myös erillispuhdistuksesta, esimerkiksi 40 vuotta tupakoidun talon ilmalämmityslaite lämmönjakohormeineen, kauppakeskuksen tuulikaappi jossa tunnistamaton hajuhaitta, sähkölaitteen palon aiheuttama hajuhaitta terveydenhuollon ensihoitotilassa. Kloorin hajun poisto uimahallista ym. monet muut tilanteet.

 

Soita ja kysy lisää: 045 671 1100

TUPAKKAPESU

Tupakkapesut Pirkanmaalla, Keski-Suomessa, Satakunnassa ja Etelä-Pohjanmaalla.Säännöllinen tupakointi jättää pinnoille aina jäämää, mitä pidempi tupakointihistoria sitä vahvempi jäämä. Ajan myötä tupakoidun asunnon tunnistaa hajun lisäksi myös kellastuneesta värisävystään.

Pinttynyt tupakan aiheuttama jäämä vaatii erikoispesun oikeilla pesuaineilla. Pintoja pestään lattiasta kattoon niin kauan kun pinnasta irtoaa jäämää. Pesun jälkeen tehdään hapettavat hajunpoisto toimenpiteet.

  • Tupakkapesussa käytetään vahinkosaneerauksessa käytettäviä pesuaineita (SOT1 Nokipesu / Nautilus / Klorin) ja vaativimmilta osin vetyperoksidipohjaista ODOX tehoainetta. Pesun jälkeen hajunpoisto hapettavilla menetelmillä.

Lue tarkemmin tupakoidun asunnon saneerauksesta täältä.

 

Tupakkapesu  alk. 48€ /tunti.

ELÄINTALOUS

Eläintalous hyvin ylläpidettynä ei tuota erityistä haastetta tai kuormaa asuintiloille. Joskus kuitenkin, syystä tai toisesta ja erilaisista elämäntilanteista johtuen, hyvä ylläpitäminen ei ole mahdollista. Olemme erikoistuneet vaativiin operaatioihin jossa ensin siivotaan ja poistetaan pinnoilta mahdollinen fyysinen jäämä sekä hajut poistetaan vetyperoksidi pohjaisilla hajut poistavilla ja desinfioivilla aineilla.

Jos pinnoille on muodostunut pysyviä vaurioita niin teemme tarvittaessa pintaremonttia tarvittavilta osin.

  • On toki myös tilanteita jossa hyväkään siisteyden ylläpito ei estä hajuhaitan syntymistä. Koirista, kissoista ja jyrsijöistä jää helposti omat ominaistuoksunsa. Pelkät hajuhaitat saadaan nopeasti ja helposti pois hapettavilla hajunpoistomenetelmillä.

Siivoustyöt alk. 38€/ tunti. Kemikaalityönä 58€ /tunti (suojautumista vaativa työ). Hapettavat hajunpoistot lasketaan aina kohteen mukaan, soita ja kysy lisää, hinta pystytään arvioimaan tarkasti jo puhelinkeskustelun perusteella.Siivouspalvelut hinnasto  (sis.alv24%)

  • Perussiivous 38€ / tunti
  • Tupakkapesu 48€ / tunti (alk.)
  • Suojautumista vaativa kemikaalipesu 78€ / tunti
  • Mikrobisaneeraus 89€ / tunti
  • Kalmasaneeraus 119€ / tunti

Muut veloitukset

  • Matkakulut   0,55-0,95€ /km
  • Puhdistusaineet ja tarpeisto menekin mukaan

Erikoissiivouksien yhteydessä käytämme tarvittessa myös erilaisia hajunpoistomenetelmiä tai rakenteiden, pintojen ja irtaimen desinfiointia. Käytämme tilanteista riippuen otsonointia tai vetyperoksidipohjaisia menetelmiä kuten kuivasavukäsittelyä tai ULV-sumutusta.

Lue lisää linkeistä:    Hajunpoisto   |   Desinfiointi