Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Tarjouspyynnöt

  • Kerro lomakkeella lyhyesti kohteesta: Koko, sijainti ja minkälaiseen haasteeseen toivotte ratkaisua.
  • Vastaamme teille puhelimitse tai sähköpostitse mahdollisimman pian.

Yhteydenotto on sitoumukseton, yhteystietoja ei kerätä eikä luovuteta.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.

Hajunpoistot ja desinfioinnit turvallisesti palveluna

Otsonointi turvallisesti palveluna

Otsoni on oikein käytettynä ja ammattilaisen tuottamana palveluna turvallinen hajunpoistomenetelmä. Otsonin käyttöön liittyy kuitenkin riskejä, väärin tehtynä otsonilla voidaan vaarantaa sekä oma että ympäristön terveys.

Turvallisuus- ja kemikaalivirasto Tukes ohjeistaa seuraavasti:

Otsonointipalveluja suorittavien yritysten on varmistuttava, että työntekijöiden käytettävissä on suositusten mukaiset ohjeet käsittelyn turvallisesta suorittamisesta ja että niitä noudatetaan. Asukkaille on kerrottava käsittelyyn liittyvistä varotoimenpiteistä ja varoajasta, jolloin tiloissa ei voi olla.

    -Tukes - 3.3.2017

Otsoni on happimolekyyli (O3), jonka on ominaisuuksiltaan voimakkaasti hapettava. Siihen myös sen hajuja tuhoava teho perustuu. Kaikki hapettavat kaasut ja nesteet (kuten kloori) ovat kuitenkin väärin käytettynä riski terveydelle. Ilman vahvaa kokemusta ja osaamista otsonilla voidaan altistaa sekä ympäristön terveys että oma terveys. Otsonikaasu on vaikea hallita jos ei varmuudella tiedä miten kaasutiiviiksi osastointi suoritetaan.

Yrityksemme on tehnyt otsonointeja yli 10 vuotta ja työntekijöillämme on henkilökohtaista kokemusta otsonin käytöstä vielä huomattavasti pidemmältä ajalta. Otsonointipalvelumme täyttää tiukatkin turvallisuuskriteerit alkaen työntekijöiden ja ympäristön turvallisuudesta työn 24h valvontaan ja otsonointilaitteiden etäohjaukseen. Työntekijöillämme on myös pölynhallinta, hajunpoisto- ja desinfektioalan sertifioinnit.

Käytännön turvallisuussuositukset

Olemme kehittäneet palvelumme vastaamaan tiukkoja laatu- ja turvallisuustarpeita. Otsonointipalvelumme on prosessi, jossa huomioidaan asiakkaan tarpeet, otsonoinnin soveltuvuus, tiedottaminen sekä työtekijöiden että ympäristön turvallisuus.Käsitellyt tilat luovutetaan asiakkaalle aina sovitussa aikataulussa varoajan jälkeen aina tuuletettuina ja turvallisina. Lisätietoja asiakaspalvelustamme 045 671 1100.